Klachten

U kunt met verschillende typen klachten terecht voor een behandeling bij een van onze therapeuten. De meest voorkomende klachten die wij behandelen zijn knieklachten, nekklachten en rugklachten. Op de pagina van de betreffende klacht vindt u meer informatie hierover. Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd welke behandeling werkt voor uw klacht?

Hier heb ik pijn

Hierhebikpijn.nl is een initiatief van fysiotherapeuten om te voorzien in de toenemende vraag naar online informatie over lichamelijke klachten. Onze missie is om patiënten betrouwbare informatie te geven en te dienen als intermedium tussen patiënt en fysiotherapiepraktijk.

Op Hierhebikpijn.nl kunnen mensen met fysiotherapeutisch gerelateerde klachten gratis hun klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Waar men voorheen het internet af moest zoeken naar websites en fora over verschillende lichamelijke aandoeningen, is het nu mogelijk dit op één website te doen aan de hand van een unieke online fysio-check.

https://www.hierhebikpijn.nl