Tarieven

Heading #3
Intake en onderzoek na verwijzing fysio- of manuele therapie
€ 47,50
Screening intake/onderzoek fysio- of manuele therapie
€ 47,50
Intake en behandeling 45 minuten
€ 78,00
Fysiotherapie behandeling
€ 35,00
Manuele therapie behandeling
€ 39,00
Dry needling behandeling
€ 37,50
Telefonische behandeling (15 min.)
€ 17,50
Toeslag behandeling op locatie (max. 10 km)
€ 11,00

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vergoedingen

Fysiotherapie wordt gedeeltelijk vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. De precieze vergoeding is afhankelijk van je leeftijd en de reden waarom je behandelingen nodig hebt. Het is mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten voor fysiotherapie.

Jongeren tot 18 jaar
Jongeren tot 18 jaar krijgen standaard de eerste 9 behandelingen vergoed. Wanneer de behandelingen niet het gewenste resultaat hebben, vergoed de verzekering mogelijk ook aanvullende behandelingen. Dit zijn er maximaal 9 extra.

Vergoedingen 18 jaar en ouder
Wanneer sprake is van een chronische aandoening, dan worden fysiotherapie behandelingen vergoed na 21 behandelingen. De eerste 20 behandelingen worden niet vergoed (dit geldt per aandoening, niet per kalenderjaar).

Vergoedingen vanuit een aanvullende verzekering
Bij een aanvullende verzekering worden mogelijk meer behandelingen vergoed. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden van de betreffende zorgverzekering.

Daarnaast is het belangrijk om voorafgaand aan het behandeltraject te controleren of uw zorgverzekering is aangesloten bij onze praktijk.