Afspraak maken

Het online maken van een afspraak kunt u via uw website op drie verschillende manieren aanbieden:

1. Via een koppeling met een EPD

2. Via een koppeling met een online agenda tool

3. Via een afsprakenformulier op de website

1. Koppeling met een EPD

Uw nieuwe website kan op verschillende manieren gekoppeld worden aan het binnen uw praktijk gebruikte EPD. Dit kan bijvoorbeeld door het inladen van een API op de website of een button op de website die leidt naar de patiëntenomgeving (de mogelijkheden verschillen per aanbieder). Hieronder vindt u enkele voorbeelden van EPD’s die gekoppeld kunnen worden aan uw website. Staat het door uw praktijk gebruikte EPD hier niet bij? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

2. Koppeling met een online agenda tool

Uw nieuwe website kan op verschillende manieren gekoppeld worden aan de binnen uw praktijk gebruikte agenda tool. Dit kan bijvoorbeeld door het inladen van een API op de website of een button op de website die leidt naar de online agenda (de mogelijkheden verschillen per aanbieder). Hieronder vindt u enkele voorbeelden van agenda tools die gekoppeld kunnen worden aan uw website. Staat de door uw praktijk gebruikte tool hier niet bij? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

3. Afsprakenformulier

Het ingevulde formulier wordt verstuurd naar een mailadres naar keuze. De patiënt ontvangt een bevestiging per mail na het invullen van het formulier.

Wat klanten van ons vinden

Een tijdje geleden ben ik bij deze praktijk onder behandeling geweest. De therapeuten zijn kundig en ik ben goed geholpen. Als ik ooit weer fysiotherapie nodig heb kom ik zeker terug!

5/5

Naomi Bergmans

Heb eerst fysiotherapie behandelingen gehad bij deze praktijk, maar dit hielp niet voor mij. Ben toen overgestapt naar manuele therapie bij Bart en merkte na een paar behandelingen al verbetering. Al met al vind ik het een nette praktijk met kundige medewerkers.

4/5

Saskia Peeters

Word al jaren af en aan behandeld door Nathalie, ben zeer tevreden. De laatste keer was de wachtlijst wat aan de lange kant, maar de behandelingen goed als altijd. Praktijk is goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

4.5/5

Henk Hoogevennen

Kwaliteit leveren we samen

logo-parkinsonnet
Logo-Fysiotopics
logo-keurmerk-fysiotherapie
logo-physitrack
Logo-nvmt
logo-kngf